Om Signature

Signature

Siden SIGNATURE startede i 1992 med en ren strikkollektion har vi udviklet vores forretning så kollektionen i dag består af et helt koncept. Eksporten udgør mere end 85% og vi er repræsenteret i det meste af Europa.

Holdet bag Signature er erfarne og kreative designere, sælgere og indkøbere, som konstant søger inspiration på det globale marked gennem rejser i ind og udland for at finde de bedste trends og tendenser. Vi følger tidens trends og efterspørgsler og sørger for, at vores kunder får moderigtige kvalitetsvarer i butikken på det rigtige tidspunkt til den rette pris.

Kollektionen består i dag af et helt koncept med strik, T-shirts, jakker, bukser, nederdele og shorts, hvor basis i konceptet er strik af høj kvalitet, der passer godt til det europæiske vejr og tøjsmag.

Signature-kollektionen henvender sig til den modne og prisbevidste kvinde, som går efter god pasform og kvalitet, lang holdbarhed samt moderne og komfortabel stil.

Signature-mærket er kendetegnet ved at være gode basismodeller, som enhver kvinde bør have. Signature udmærker sig ved en afslappet og komfortabel stil, hvor der er fokus på aktuelle farver og formfuldendte prints.